Maso a zvěřina

V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečním mase, drůbeži a zvěřině: od vepřového a bizoního masa přes drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Praktickými otázkami týkajícími se úpravy masa, jeho vykošťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možných způsobů tepelné úpravy, se zabývají Rady pro kuchaře. Postup při zvlášť náročných úkolech je zde názorně vysvětlen krok za krokem.
  • Dostupnost: 1 ks
  • EAN: 9783833818820
  • Číslo zboží: 0090154
Dostupné množství: 1,000
150,- 70,-


Specifikace

Parametry
Nakladatel
Rok vydání
2010
Počet stran
320
Jazyk vydání
Vazba
Vlastnosti
ISBN
978-3-8338-1882-0
Stav
💎 Výborný stav