Konzervování

Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.
  • Dostupnost: 1 ks
  • EAN: 9788024914923
  • Číslo zboží: 0122363
Dostupné množství: 1,000
220,- 180,-


Specifikace

Parametry
Nakladatel
Rok vydání
2010
Počet stran
191
Jazyk vydání
Vlastnosti
ISBN
9788024914923
Stav
💎 Výborný stav